Team building Workshops en Bedrijfsuitjes met Printherapy

Team building Workshops en Bedrijfsuitjes met Printherapy

Bij ons kun je terecht voor de meest unieke en inspirerende workshops voor bedrijven. Of het nu gaat om teambuilding, een bedrijfsuitje of een grootschalig brand event, wij bieden een breed scala aan creatieve workshops die perfect passen bij jouw wensen. Onze workshops kunnen worden gehouden op locatie of bij een van onze sfeervolle locaties, zoals het Stadsatelier in Amersfoort, de Nieuwe Stad, Villa Buitenlust in Amsterdam of zelfs in een prachtige pluktuin als je kiest voor printen met botanicals.

De volgende bedrijven gingen je voor:

H&M, Seedlip, Essenico, Tattoolab, De Nieuwe Stad, KB, Museum nacht Den Haag, onder andere.

Locaties voor Onze Workshops

  • Stadsatelier, Amersfoort: Een inspirerende plek in het hart van Amersfoort waar creativiteit en innovatie samenkomen. Perfect voor een bedrijfsuitje of een design team uitje.
  • De Nieuwe Stad: Een moderne en dynamische locatie die ideaal is voor teambuilding workshops en teamuitjes.
  • Villa Buitenlust, Amsterdam: Een sfeervolle villa in Amsterdam die een prachtige setting biedt voor onze workshops voor bedrijven.
  • Pluktuin: Voor een unieke ervaring met botanicals, organiseren we print workshops in een pluktuin, ideaal voor een creatieve boost.
  • Je kantoor of een andere leuke plek, dan gaan we daar naar toe!


Ruimte en Capaciteit

De drukkerij heeft ruimte voor groepen tot 25 personen, waardoor het de perfecte plek is voor intieme en gerichte teambuilding activiteiten. Maar als je een grotere groep hebt, geen probleem! Op locatie kunnen we grote groepen bedienen met onze mobiele printing stations. Een goed voorbeeld hiervan is de opening van H&M, waar we samen met Letterpress en Stadsatelier, een groot publiek wisten te betrekken bij onze creatieve activiteiten.Brand Events op Maat

Voor brand events kunnen we meerdere printing workshop stations inzetten, zoals we deden voor Seedlip. Met drie printstations op een prachtige locatie, hebben we botanicals gebruikt om unieke prints te maken die perfect aansloten bij de branding van Seedlip. Dit evenement was een groot succes en liet zien hoe creativiteit en merkidentiteit hand in hand kunnen gaan.Kleine Teamuitjes

Naast grote evenementen, zijn onze workshops ook ideaal voor kleinere teamuitjes. Een memorabel voorbeeld is de workshop die we organiseerden voor de mensen van Tattoolab. Het was fascinerend om te zien wat tatoeëerders konden creëren in een andere kunstvorm, en het leverde onvergetelijke momenten op. Deze kleine teambuilding workshops bieden een geweldige kans voor team wellbeing.Workshops op Maat

Wij begrijpen dat elk bedrijf en elk team uniek is. Daarom bieden wij workshops op maat aan die specifiek zijn afgestemd op jouw wensen en behoeften. Of je nu een specifieke focus wilt leggen op teambuilding, creativiteit, of mentale welzijn, wij zorgen voor een op maat gemaakte workshop die perfect aansluit bij jouw doelen. Door creativiteit en een positieve sfeer te bevorderen, dragen onze workshops bij aan de mentale welzijn van jouw team.Waarom Kiezen voor Onze Workshops?

Onze creatieve workshops voor bedrijven zijn ontworpen om teams samen te brengen en te inspireren. Of het nu gaat om een grote groep of een klein team, wij zorgen voor een unieke ervaring die zorgt voor een creatieve boost en bevordert de team wellbeing. Door het aanbieden van diverse locaties en het gebruik van mobiele printstations, kunnen we aan al jouw wensen voldoen en een onvergetelijk bedrijfsuitje organiseren.Ben je klaar om jouw team of bedrijf een onvergetelijke creatieve ervaring te bieden? Neem contact met ons op en ontdek de mogelijkheden voor jouw volgende bedrijfsuitje of brand event in Amersfoort of een van onze andere inspirerende locaties!

Contact: gabi@printherapy.com

06 1950 3979

Retour au blog