Printing Workshops Agenda

 

Plan Je Volgende Uitje

Of je nu een teamuitje, bedrijfsuitje of een Private Printing Party wilt organiseren, bij Printherapy zorgen we ervoor dat alles tot in de puntjes geregeld is. Onze workshops zijn niet alleen leuk en ontspannend, maar ook een geweldige manier om teamgeest te bevorderen en nieuwe vaardigheden te leren.

Wil je een datum voorstellen of meer informatie over onze workshops? Neem dan contact met ons op via gabi@printherapy.com. We kijken ernaar uit om samen met jou een creatief en inspirerend uitje te organiseren!

Kijk hier voor alle workshop mogelijkheden op en rijtje.

Linocut Workshop

Duik in de wereld van linoleumsnede en leer hoe je prachtige prints kunt maken. Deze workshop is perfect voor iedereen die houdt van kunst en ambacht en biedt een geweldige manier om te ontspannen en te genieten van het creatieve proces.

Blauwdruk (Cyanotype) Workshop

Ontdek de magie van cyanotype, een fotografisch proces dat prachtige blauw-witte afdrukken creëert. In deze workshop leer je hoe je botanische elementen kunt gebruiken om unieke kunstwerken te maken.

Botanical Printing Workshop

Laat je inspireren door de natuur en leer hoe je planten en bloemen kunt gebruiken om prachtige prints te maken. Deze workshop is perfect voor iedereen die houdt van de natuur en kunst wil combineren.

Tetra Druk Workshop

Maak kennis met de tetradruk techniek en creëer unieke, kleurrijke afdrukken. Deze workshop is ideaal voor iedereen die van experimenteren houdt en nieuwe druktechnieken wil ontdekken.

Gel Printing Workshop

Verken de veelzijdigheid van gel printing en maak gedetailleerde en levendige prints. Deze workshop biedt een creatieve uitlaatklep voor zowel beginners als gevorderde kunstenaars.

 

 

Kontaktformular